Kuka minä olen?

Kolmenkympin kynnyksellä oleva tuntella käyvä nainen Pohjanmaan lakeuksilta. Etsii vastauksia elämän kinkkisiin kysymyksiin Kaija Koon lauluista. Kaunis. Rietas. Onnellinen.


Erääseen Instagramissa pyörineeseen haasteeseen kuvailin itseäni yllä olevalla tavalla. Erittäin tiivistettynä versiona tuo kuvaa minua edelleen todella hyvin. Jos haluat minusta kuulla enemmän, niin seuraavassa vähän laveammin kerrottuna.

Nimeni on Jaana ja asun avomieheni Juhan kanssa Vaasan kulmilla meidän omassa pienessä talossa. Lokakuussa 2020 meidän on tarkoitus sanoa toisillemme tahdon ystävien ja perheen ympäröimänä. Koulutukseltani olen sosionomi(amk) ja työskentelen kuntoutusohjaajana kehitysvammaisten lasten, heidän perheidensä ja lähiympäristön parissa.

Yritän löytää jokaisesta asiasta positiivisen puolen ja usein onnistun siinä. Uskon, että kaikella on tarkoituksensa – myös niillä ikävillä kokemuksilla.

Aloitimme Juhan kanssa muuttamaan elämäntapojamme helmikuussa 2018. Reilu kaksi vuotta olemme nyt siis opetellut uusia, terveellisempiä elämäntapoja. Siitä lisää myöhemmin.

Tervetuloa lukemaan blogia!

Olisitko halunnut tietää minusta vielä jotain lisää?

Advertisement

2 thoughts on “Kuka minä olen?

  1. Kiva löytää blogi, joka on myös alkutaipaleella, niin pääsee alusta asti mukaan! Minulla on elämäntapojen muuttaminen myös vahvasti agendana, vaikka blogissa kirjoittelen kaikenlaisista asioista.

    Tykkää

    1. Moi! Tervetuloa seuraamaan! 🙂 Blogin aloittamista olen miettinyt jo tovin aikaa Instagramin lisäksi. Tuntuu, että sinne ei viitsi ihan kilometripostauksia kirjoittaa ja joutuu jättämään joitain ajatuksia pois. Tämä siis hyvä lisäkanava 🙂 Mäpäs tuun käymään vastavierailulla! 😀

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s